Visschotel met gemengde paddestoelen uit azie

Visschotel met gemengde paddestoelen uit azie

Smulweb imageSmulweb

Een visschotel met gemengde paddestoelen uit Azie, lekker kruidig door onder andere sojasaus, chilipeper en knoflook. In de oven marineren en daarna bakken. Opdienen met peterselieblaadjes. Smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 2000 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Visschotel met gemengde paddestoelen uit azie op tafel.

  1. Verwarm de oven tot 180 C.
  2. Verhit de margarine in de koekenpan en voeg de sojasaus, citroenrasp, paprika, chilipeper, knoflook, ui en paprika toe. Sauteer 3 minuten.
  3. Giet het mengsel in een kom en leg de visfilets erin. Laat 20 minuten marineren.
  4. Giet de marinade af in een vergiet en laat het uitlekken in een kom.
  5. Doe de visfilets in een braadslee of ovenschaal. Leg de paddenstoelen erop en giet de marinade uit de kom eroverheen.
  6. Bak het geheel 12 minuten in de oven.
  7. Garneer met peterselieblaadjes en serveer.
eet smakelijk