Blado daging (pittige gewokte oosterse biefstuk)

Blado daging (pittige gewokte oosterse biefstuk)

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige gewokte oosterse biefstuk is de perfecte manier om smaken uit het Oosten te ontdekken! Gecombineerd met lente-ui, sjalotjes, knoflook, Spaanse peper en gember. Serveer met rijst of noodles en waan u in Aziatische sferen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Blado daging (pittige gewokte oosterse biefstuk) op tafel.

  1. Snij de biefstuk in dunne plakjes.
  2. Meng 1 eetlepel olie met maïzena en zwarte peper. Roer dit door de biefstukplakjes en laat minstens 1 uur marineren.
  3. Pel en snipper sjalotjes en knoflook. Verwijder pitjes uit de Spaanse peper en snij deze in kleine stukjes. Snipper gemberwortel heel fijn. Maak lente-uitjes schoon en snij deze in smalle ringetjes.
  4. Verhit olie op hoogste stand. Roerbak biefstukplakjes in gedeelten. Haal vlees uit de pan.
  5. Roerbak in overgebleven vet sjalotjes, knoflook, Spaanse peper en gember. Doe biefstuk weer in wok. Voeg sojasaus, ketjap en sesamolie toe.
  6. Doe lente-uitjes erbij en roerbak snel tot vlees weer goed warm is. Maak op smaak met zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees