Gegrilde biefstuk met citroen

Gegrilde biefstuk met citroen

Smulweb imageSmulweb

Deze gegrilde biefstuk met citroen is een traktatie voor elke echte carnivoor. Laat de biefstuk voor twee uur marineren in witte wijn, citroensap, olijfolie, knoflook en oregano en grill vervolgens 3-5 minuten op de BBQ. Serveer met partjes citroen voor extra smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde biefstuk met citroen op tafel.

  1. Sla de biefstukken plat en leg ze in een grote schaal.
  2. Vermeng voor de marinade witte wijn, citroensap, olijfolie, knoflook en oregano en breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de marinade over de biefstuk en laat 2 uur op een koele plaats afgedekt staan.
  4. Laat het vlees uitlekken en grill gedurende 3-5 minuten (afhankelijk van gewenste cuisson). Draai om en grill nogmaals 3-5 minuten.
  5. Serveer met de parten citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Citroen