Gevulde paprika met tartaar en geitenkaas

Gevulde paprika met tartaar en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een paprika gevuld met tartaar en geitenkaas uit de oven, fiesta! Bak het vleesmengsel met gesnipperde uitjes, knoflook en kruiden. Voeg daarna 40 gram geitenkaas toe voor een vollere smaak. Bak de paprika's in de oven en kruimel er geitenkaas overheen. Gegarandeerd genieten.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde paprika met tartaar en geitenkaas op tafel.

  1. Snijd het kapje van de paprika en haal de zaadlijsten en de zaadjes eruit.
  2. Bak in een pan de gesnipperde uitjes en de knoflook glazig. Voeg daarna het tartaar toe en bak dit rul.
  3. Kruid het vleesmengsel met kruiden.
  4. Voeg op het laatste moment 40 gram geitenkaas toe en schep dit erdoorheen.
  5. Verdeel het vleesmengsel over de paprika's. Kruimel de overige geitenkaas erover en besprenkel met een beetje olijfolie.
  6. Zet de paprika's in een ovenschaal en bak in de oven gedurende 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika