Fusili met kruidige gehakt-tomatensaus

Fusili met kruidige gehakt-tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Beleef Italië bij jou thuis met deze fusili in kruidige gehakt-tomatensaus. Bak eerst het gehakt met ui, mangochutney, en daarna roer de tomatenpuree door het gehakt. Kook de fusili volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout en serveer het op een bord door de saus eroverheen te scheppen. Heerlijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Fusili met kruidige gehakt-tomatensaus op tafel.

  1. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui 3 min. op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  2. Voeg de gehaktkruiden, het kerriepoeder, de mangochutney en de knoflookpuree toe en bak nog 3-4 min.
  3. Roer de tomatenpuree door het gehakt. Voeg de gezeefde tomaten, ketjap en een scheut water toe en breng aan de kook. Laat de saus 5 min. op heel laag vuur pruttelen.
  4. Kook intussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet de fusilli af in een vergiet. Doe de fusilli terug in de pan.
  5. Proef de gehaktsaus en roer naar smaak oregano en eventueel nog zout en peper erdoor.
  6. Verdeel de fusilli over 4 borden en schep de gehaktsaus erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Pasta