Geroosterde kikkererwten

Geroosterde kikkererwten

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke snack! Probeer deze geroosterde kikkererwten met kruiden geheel naar smaak. Knapperig en vol van smaak.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geroosterde kikkererwten op tafel.

  1. Spoel de kikkererwten onder koud water af en droog ze door ze op een theedoek te leggen en voorzichtig heen en weer te rollen. Verwijder eventueel de losse vliesjes.
  2. Meng de olijfolie en kruiden door elkaar en giet dit over de kikkererwten. Zorg dat alle kikkererwten bedekt zijn met het mengsel.
  3. Leg de erwten op een bakplaat en spreid ze uit tot één laag.
  4. Bak de erwten in de oven op 200 graden gedurende ongeveer 45 minuten. Roer elke 15 minuten en bak tot ze goudbruin en krokant zijn.
  5. Controleer of ze lekker krokant zijn door er een paar van de bakplaat te halen, iets af te laten koelen en te proeven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente