- 100 ml Karvan Cévitam Citroen siroop
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Fruitsalade (voor bij de paasbrunch) op tafel.
- Neem een grote doorzichtige schaal en doe daar als eerste de ananas met siroop in. Als je plakken hebt moet je ze natuurlijk in stukjes snijden.
- Maak de druiven schoon en doe ze erbij. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes (ongeveer even groot als de ananasstukjes).
- Halveer de meloen, verwijder de pitjes en snijd in parten. Verwijder de schil en maak stukjes.
- Doe in een maatbeker de 100 ml Karvan en vul aan tot 1 liter vocht. Meng goed en schenk over het fruit.
- Schil vervolgens de appels en snijd in stukjes. Snijd de bananen in plakjes. Voeg alles toe en schep voorzichtig om.
- Vul nu bij met dusdanig veel water dat al het fruit onder het vocht komt te staan.
- Je kunt nu naar smaak wat vloeibare zoetstof of Karvan toevoegen om het vocht verder op smaak te brengen.