Quiche met zalm

Quiche met zalm

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke quiche met zalm die zowel warm als koud genuttigd kan worden. Dit recept is makkelijk te maken door het gebruik van kant en klaar kruimeldeeg. Perfect als lunch of lichte maaltijd met een frisse salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Plantaardige variatie op kookroom light

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quiche met zalm op tafel.

  1. Maak de vorm met het kruimeldeeg.
  2. Klop ondertussen de eieren los met de gruyère en de Alpro® soya Cuisine. Breng op smaak met peper.
  3. Snijd de gerookte zalm in fijne reepjes en meng met de gesnipperde ui en geplette knoflook. Verdeel over het deeg.
  4. Giet er het eimengsel over en bestrooi met dille.
  5. Zet de quiche 25 minuten in de oven op 180 °C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken