Pessione

Een recept van Manuel Wouters

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

Even geduld...
1 takje lavendel
1 tl kristalsuiker
6 cl Martini Bianco
2 cl suikersiroop
4 cl versgeperst pompelmoessap
1 takje verse munt
extra: muddler / bostonshaker / strainer / fijn zeefje / ijsblokjes / tumbler

bereiden:

Kneus de lavendel met de suiker in een mixglas. Giet er Martini Bianco, suikersiroop en pompelmoessap bij. Vul op met ijsblokjes, sluit de shaker en shake krachtig.

Vul het tumblerglas met ijsblokjes en strain de cocktail langs het fijne zeefje in het glas.

werk af:

Garneer met een takje verse munt en serveer met een rietje.

Inspiratie & blog