Broodje tonijn met Griekse yoghurt en zongedroogde tomaatjes

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

broodje broodjes Even geduld...
4 knapperige bruine broodjes
2 blikjes tonijn, uitgelekt
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
0,5 tl zout
zwarte peper
0,5 citroen (sap)
3 el mayonaise
2 el yoghurt
4 zongedroogde tomaatjes op olie, in kleine stukjes
75 ml dikke Griekse yoghurt
2 lente-uitjes, fijngesneden

Bereiden:

Meng de tonijn met de kruiden, het citroensap, de mayonaise, de yoghurt en de stukjes zongedroogde tomaten. Snijd de broodjes door en besmeer de onderkant met de Griekse yoghurt. Verdeel de tonijnsalade over de broodjes.

Werk af:

Garneer de broodjes met de fijngesneden lente-uitjes.

©kayotickitchen.com

Inspiratie & blog