naankuchen

Naankuchen

Wat krijg je als je flammkuchen mengt met naanbrood? Juist naaskuchen. Is niet een officieel gerecht komt, maar iets dat we zelf verzonnen hebben. We hadden zin in flammkuchen maar niet het juiste deeg in huis. Wel een naanbrood en zo geschiedde.

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 st.

  • 1 naanbrood
  • 0,25 rode ui
  • 3 plakjes ontbijtspek
  • 1 el zure room
  • 1 el crème fraîche
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (elektrisch).

  2. Meng de zure room en de crème fraîche. Smeer het brood in met dit mengsel.

  3. Snijd de ui in halve ringen en verdeel dit samen met het spek over het naanbrood. Breng de naankuchen op smaak met peper en zout.

  4. Bak het naanbrood in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.

naankuchen

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Dit recept bewaren?

Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.

Tags

Makkelijke recepten Snelle recepten Brood en deeg Oven Vlees recepten Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in