Trek eropuit en ontdek de bloesemkriebels in het B(l)oeiend Hageland

Trek eropuit en ontdek de bloesemkriebels in het B(l)oeiend Hageland

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
5 cl Campari
3 cl vers appelsiensap
2 cl vers citroensap
2 cl perziklikeur
1 cl suikersiroop
2 dashes peychauds bitters
1 flesje tonic
1 eetbaar bloemetje

Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en shaket haar Remember Rome met Campari en anijstoetsen, een ode aan de historische stad en haar fijne tijd daar. Ze serveert er nog een fris slaatje van een sappig zoete aardbei, basilicum en rode biet bij. Italië in je glas én op jouw bord.

Bereiden:

Neem een shaker en doe er de Campari, het sinaasappelsap, het vers citroensap, de perziklikeur, de suikersiroop en de peychauds bitters in. Voeg ijs toe en shake krachtig.

Strain de cocktail in een flute zonder voetje. Vul aan met tonic.

Garneer de cocktail met een eetbaar bloemetje.

Met dank aan

Campari

Inspiratie & blog