Ravioli in het groen

Ontdek heerlijke paasrecepten: van paasbrunch tot aan het diner!

Ontdek heerlijke paasrecepten: van paasbrunch tot aan het diner!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
500 gr ravioli met gehaktvulling
500 gr tuinbonen (of 350 gr diepvrieserwten)
50 gr lamsoor
160 ml kippenbouillon
125 ml room
0,5 tl bonenkruid
1 tl curry
versgemalen peper
selderijzout

Bereiden: 

Bereid de saus: 

Haal de tuinbonen uit de peul en kook 15 minuten in de bouillon. Voeg er de laatste 5 minuten de fijngesneden lamsoor en room aan toe. 

Mix de saus en haal door de zeef. Als de saus te dik is voeg er dan nog enkele eetlepels bouillon aan toe. Breng de saus op smaak met bonenkruid, curry, peper en weinig selderijzout. 

Breng een pan met gezouten water aan de kook en kook hierin de ravioli tot ze boven komen drijven. Schep de ravioli met een schuimspaan uit de pan en serveer onmiddellijk met de saus. 

Serveren: 

Werk af met verse kruiden naar keuze. 

 

Uit het boek "Tasty Sundays"

Een boek boordevol zalig lekkere, makkelijke en originele recepten voor een gezellige brunch. En als het zonnetje van de partij is, dan trekken we erop uit en dekken we de tafel op een picknickdeken! Genieten à volonté!

Lees meer over Tasty Sundays

Inspiratie & blog