Bananenpannenkoekjes met kaneel

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Maak van je paasbrunch een feest met een gigantisch aanbod aan heerlijke recepten!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
250 g bloem
500 ml melk
2 eieren
1 el suiker
1 snuifje kaneel
4 bananen, in plakjes
125 g Griekse yoghurt of zure room
4 el gehakte cashewnoten

Bereiden:

Meng bloem, melk, eieren, suiker, kaneelpoeder en zout tot een glad beslag. Bak van het beslag pannenkoeken.

Bak eerst de ene kant, leg er plakjes banaan in, draai de pannenkoek om en bak de andere kant goudbruin.

Serveren:

Serveer met extra banaan, yoghurt of zure room en strooi er geroosterde cashewnoten over.

Uit het boek "Tasty Sundays"

Een boek boordevol zalig lekkere, makkelijke en originele recepten voor een gezellige brunch. En als het zonnetje van de partij is, dan trekken we erop uit en dekken we de tafel op een picknickdeken! Genieten à volonté!

Lees meer over Tasty Sundays

Inspiratie & blog