Tagine marrakech

Tagine marrakech

Smulweb imageSmulweb

Tagine Marrakech is een heerlijk gehaktgerecht, boordevol smaakvolle groenten en kruiden, met een delicate touch van Provençaalse kruiden en Spaanse peper. Perfect om te serveren met bulgur of couscous

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Tagine marrakech op tafel.

  1. Schil de ui en knoflook, snipper ze en fruit ze in de olijfolie glazig. Voeg gehakt toe en bak dit bruin.
  2. Maak de groente schoon en snijd aardappels, courgette, aubergine, paprika in stukjes. Voeg dit aan het gehakt toe samen met het groentebouillontablet, de saffraan, het zout, de versgemalen zwarte peper, wat Spaanse peper, de Provençaalse kruiden en de wijn. Roer dit goed door elkaar en laat de groente ongeveer 10 minuten sudderen met de deksel op de pan.
  3. Als de groente bijna gaar is, neem dan de deksel van de pan en laat het vocht in ongeveer 5 minuten verdampen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees