Karamel-pecan brownies

Karamel-pecan brownies

Smulweb imageSmulweb

Maak een overheerlijk baksel met deze smeuïge karamel-pecan brownies die gevuld zijn met chocolade en pecannoten. Even bakken en afkoelen en je kunt beginnen met uitdelen aan vrienden of familie!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Karamel-pecan brownies op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet het bakblik in.
  2. Smelt de chocolade en boter au-bain-marie en roer tot de chocolade helemaal is gesmolten.
  3. Klop in een schaal de eieren en vanille schuimig. Zeef in een andere schaal de bloem en voeg het zout toe.
  4. Laat het chocolademengsel wat afkoelen en klop er dan met een garde de suiker en de eieren door. Spatel vervolgens de bloem erdoor.
  5. Schep de helft van het beslag in het bakblik en bak 25 minuten in de oven tot het stevig aanvoelt.
  6. Smelt intussen de karamels en slagroom in de magnetron of in een pan met een dikke bodem. Roer glad. Voeg de helft van de pecannoten toe en smeer uit over de eerste brownielaag.
  7. Bestrooi de eerste laag met pure chocolade, schep het overgebleven beslag erover en bestrooi met de rest van de pecannoten.
  8. Zet nog 25 minuten in de oven, laat afkoelen en snijd in vierkantjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies