Cantuccini

Cantuccini

Smulweb imageSmulweb

Deze Cantuccini zijn de perfecte combinatie van zoet en knapperig. Perfect bij een kop koffie. Verwarm de oven voor op 190 graden en bak ze mooi goudbruin.

60 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cantuccini op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden. Raspt sinaasappelschil. Zeef bloem en meng met bakpoeder, zout en sinaasappelschil.
  2. Klop 4 eieren en 2 eidooiers met suiker tot een licht schuimig mengsel. Voeg het bloemmengsel en honing toe en kneed tot een soepel deeg. Meng ten slotte de amandelen erdoor.
  3. Vorm repen van 2-3 cm doorsnede en verdeel over bakplaten. Klop de laatste eidooier met melk en bestrijk hiermee de repen. Bak 15-20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven en schuif de andere bakplaat erin. Laat de eerste repen wat afkoelen en snijd ze in schuine plakken van 1 cm dik. Schuif de tweede bakplaat in de oven en bak nog 15 minuten op 175 graden.
  4. Herhaal dit proces met de overige repen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Cantuccini