Rosti

Rosti

Smulweb imageSmulweb

Deze lekkere Rosti is een perfect vegan bijgerecht voor elk avondmaal. Het is gemaakt van geraspte aardappelen, perfect gekruid en krokant gebakken. Lekker met een salade of met wat seizoensgroenten.

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Rosti op tafel.

  1. Rasp de aardappelen boven een kom. Strooi er peper en zout overheen.
  2. Verhit de olie en boter op matig vuur in een middelgrote koekenpan. Doe de geraspte aardappelen erin en druk ze aan tot een platte koek.
  3. Leg een deksel op de pan en bak de koek 10 tot 12 minuten, tot de onderkant bruin is. Keer de koek voorzichtig om en bak de andere kant ook circa 10 minuten bruin. Houd het deksel op de pan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rosti