Mosselen pittige

Mosselen pittige

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige mosselen vragen om heerlijk vers brood om het vocht mee op te dippen. Ui, knoflook, pepertje, tomaat en limoensap geven dit gerecht zijn pit. Een aanrader voor iedereen die van pittig houdt!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(30)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mosselen pittige op tafel.

  1. Snipper ui en knoflook, snijd pepertje schoon en in kleine stukjes en ontvel de tomaten. Snijd de tomaten in stukjes en pers de limoen uit.
  2. Was de mosselen. Verhit olie in een mosselpan en fruit hierin de ui, knoflook en pepertje. Voeg wijn, tomaatstukjes, mosselen en peper en zout toe.
  3. Kook de mosselen op normale manier en schud de pan goed om alle ingrediënten door elkaar te krijgen.
  4. Strooi basilicum over de mosselen wanneer ze gaar zijn en breng op smaak met limoensap en peper.
eet smakelijk