Hoe maak ik zelf wraps (12)

Hoe maak ik zelf wraps (12)

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept maak jij de lekkerste wraps zelf. Rol de acht centimeter brede deegbolletjes met maismeel uit tot een ronde tortilla en bak in één minuut tot luchtbellen verschijnen. Perfect voor een heerlijk diner met familie of vrienden.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Maismeel voor polenta
  • 1 el Water
  • 125 g Maismeel voor polenta

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hoe maak ik zelf wraps (12) op tafel.

  1. Meng masa harina met het water tot er een zacht deeg ontstaat dat niet aan de handen blijft plakken. Kneed het deeg goed door en verdeel het in bolletjes van 3 cm doorsnede. Leg ze in een kom en bedek deze met huishoudfolie.
  2. Rol elk bolletje uit tot een rond plakje met een diameter van 8 cm. Leg de tortilla's op een stapeltje met tussen elke een velletje bakpapier.
  3. Verhit een pan boven hoog vuur en leg er dan een tortilla in. Bak de tortilla ongeveer 1 minuut tot er luchtbellen aan de bovenkant verschijnen. Keer de tortilla om en bak ook deze kant 1 minuut. Leg de tortilla's in een mandje en houd ze warm.
  4. Voor de maismeeltortilla's: Meng het maismeel, tarwebloem, zout en de boter door elkaar totdat er een zacht deeg ontstaat dat niet aan de handen blijft plakken. Kneed het deeg goed door en verdeel het in bolletjes van 3 cm doorsnede. Leg ze in een kom en bedek deze met huishoudfolie.
  5. Rol elk bolletje uit tot een rond plakje met een diameter van 8 cm. Leg de tortilla's op een stapeltje met tussen elke een velletje bakpapier.
  6. Verhit een pan boven hoog vuur en leg er dan een tortilla in. Bak de tortilla ongeveer 1 minuut tot er luchtbellen aan de bovenkant verschijnen. Keer de tortilla om en bak ook deze kant 1 minuut. Leg de tortilla's in een mandje en houd ze warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Wraps Sauzen Vlees