Cannelloni met kip

Cannelloni met kip

Smulweb imageSmulweb

Cannelloni met kip gevuld met een heerlijk romig mengsel van kip, brood en slagroom. Lekker gekruid met citroensap, tijm, basilicum, peterselie, zout en peper. Overgoten met bouillon-gezeefde tomatensaus en bestrooid met mozzarella. Laat de oven in 45 minuten zijn werk doen.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Cannelloni met kip op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  2. Pel en snipper de sjalotjes en knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de korstjes van het brood. Vet een rechthoekige ovenschaal in.
  3. Pureer de kipfilet met brood, slagroom en eieren in de keukenmachine. Meng citroensap, tijm, 1 eetlepel basilicum, peterselie, zout en peper naar smaak, sjalot, knoflook en paprika erdoor.
  4. Vul de cannelloni met het kipmengsel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
  5. Roer de bouillonpoeder en het overige basilicum door de gezeefde tomaten en schenk dit over de cannelloni.
  6. Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze erop.
  7. Laat de cannellonischotel in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte