- 0.2 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Cannelloni met kip op tafel.
- Verwarm de oven voor tot 180 °C.
- Pel en snipper de sjalotjes en knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de korstjes van het brood. Vet een rechthoekige ovenschaal in.
- Pureer de kipfilet met brood, slagroom en eieren in de keukenmachine. Meng citroensap, tijm, 1 eetlepel basilicum, peterselie, zout en peper naar smaak, sjalot, knoflook en paprika erdoor.
- Vul de cannelloni met het kipmengsel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
- Roer de bouillonpoeder en het overige basilicum door de gezeefde tomaten en schenk dit over de cannelloni.
- Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze erop.
- Laat de cannellonischotel in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar worden.