- 150 ml Sinaasappelsap
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Lasagne met kip oesterzwammen en sinaasappel op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bestrooi de kip met zout, peper en het paprikapoeder.
- Verhit 35 gr boter en bak de kip in 5 minuten rondom bruin. Schep de kip uit de pan.
- Bak de knoflook, oesterzwammen en koriander 5 minuten in 15 gr boter.
- Breng 5 dl water met het bouillontablet, de wijn en het sinaasappelsap aan de kook. Voeg al roerende 12 volle eetlepels sauspoeder toe en laat 1 minuut koken tot een gebonden saus ontstaat (voeg eventueel nog wat extra sauspoeder toe).
- Roer de suiker en de creme fraiche erdoor. Schep de kip, oesterzwammen, stukjes sinaasappel en zonnebloempitten door de saus.
- Leg in een ovenschaal afwisselend lagen saus en lasagnebladen en eindig met een laag saus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
- Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden.
- Strooi er voor het serveren de tuinkers over.