Clares hemelse citroencake

Clares hemelse citroencake

Smulweb imageSmulweb

Deze citroencake is hemels! Het zachte en lichte beslag wordt gemaakt van boter, suiker, citroenrasp en sour cream. Dan bloem erdoor en vervolgens de oven in. Na 40 minuten heb jij een verrukkelijke citroencake!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Clares hemelse citroencake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Klop de boter, suiker en citroenrasp met elkaar met een mixer tot het zacht en licht is. Klop daarna de eieren, citroensap en de sour cream erdoor.
  3. Zeef de bloem er overheen en spatel het er langzaam door met een metalen lepel.
  4. Schep het voorzichtig in een ingevette cakevorm van 20 cm.
  5. Bak de cake 40 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake