Glutenvrije cake

Glutenvrije cake

Smulweb imageSmulweb

Een smeuïge glutenvrije cake met rozijnen en appelschijfjes, bereid met maïsmeel, olie en eieren. Bak de cake in de oven op 150°C en geniet van deze heerlijke glutenvrije traktatie.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Maismeel voor polenta

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Glutenvrije cake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Vet een vorm in met zonnebloemolie en een keukenpapiertje.
  2. Klop eieren met suiker en vanillesuiker los.
  3. Voeg maïsmeel en olie of boter om-en-om toe.
  4. Meng rozijnen door het beslag en spatel in de ingevette vorm.
  5. Druk appelschijfjes in het beslag, zodat ze niet boven het beslag uitsteken en zwart kunnen worden.
  6. Bak de cake gedurende 60 minuten in de voorverwarmde oven op 150°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake