Penne al salmone affumicato

Penne al salmone affumicato

Smulweb imageSmulweb

Kleine hapjes zalm zijn gefruit in sjalot boter met een scheutje vodka. Room culinair werd toegevoegd om de saus te complimenteren, met peterselie eroverheen voor een heerlijke smaak. Perfect voor een snelle, smaakvolle pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Penne al salmone affumicato op tafel.

  1. Breng het water voor de pasta aan de kook en voeg zout toe.
  2. Bereid ondertussen de andere ingrediënten voor.
  3. Fruit het sjalotje in boter tot het glazig is. Voeg vervolgens de zalm toe en roerbak tot de kleur lichter wordt. Sprenkel de Vodka erover en roer totdat deze verdampt is.
  4. Voeg de Room Culinair toe en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Strooi peterselie over de saus vlak voordat je deze over de pasta serveert.
  6. Let op de kooktijd van de pasta en begin met het maken van de saus ongeveer 8 minuten voordat de pasta klaar zal zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta