Pasta met romige saus van tomaten ham en gerookte zalm

Pasta met romige saus van tomaten ham en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met romige saus van tomaten ham en gerookte zalm is een verrukkelijk gerecht. Laat de tomatenblokjes uitlekken, voeg witte wijn, room en hamblokjes toe. Om de saus af te maken verwarm je de zalm en peterselie vlak voor het opdienen. Serveer de saus over de pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met romige saus van tomaten ham en gerookte zalm op tafel.

  1. Laat de tomatenblokjes goed uitlekken. Snipper de ui en bak deze glazig in de olie.
  2. Voeg de witte wijn toe en laat dit inkoken tot je ongeveer 1 eetlepel over hebt.
  3. Voeg dan de room en tomatenblokjes toe. Laat dit inkoken tot de saus dikker wordt. Voeg de hamblokjes toe.
  4. Warm de saus op. Voeg vlak voor het opdienen de zalm en peterselie toe.
  5. Kook de pasta beetgaar. Serveer de saus over de pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen