Ham-kaas quiche

Ham-kaas quiche

Smulweb imageSmulweb

Met deze ham-kaas quiche ben je in no-time klaar. Beleg de bodem met ham en broccoliroosjes, giet het losgeroerde roommengsel eroverheen en bakken maar! Het resultaat? Een sappige quiche met verrassende smaakcombinatie.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Hamschijf

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ham-kaas quiche op tafel.

  1. Bestrijk de vorm met een kwastje met zachte boter of wat (zonnebloem)olie.
  2. Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkplank of aanrecht tot een ronde lap. Bekleed de vorm ermee en plaats die een kwartier in de koelkast.
  3. Schep de gesnipperde ham, geraspte kaas en broccoliroosjes door elkaar en doe dan alles in de vorm en strijk het gelijkmatig over de bodem.
  4. Roer de eieren samen met de room los. Voeg de smaakstoffen toe en schenk het mengsel over de vulling.
  5. Bak de quiche in 40 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden C) gaar en goudbruin. Schakel de ovenwarmte uit en laat de quiche nog 5 minuten in de warme oven staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken