Groene thee uit tunesie

Groene thee uit tunesie

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijk kopje Tunesische groene thee met pepermuntblaadjes en geroosterde pijnboompitten. Laat de smaken gemakkelijk samenkomen in heet water en geniet van de rustgevende geur en smaak. Perfect voor een warme middag in de zon.

25 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Groene thee uit tunesie op tafel.

  1. Kook het water.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  3. Was de pepermuntblaadjes en takjes.
  4. Spoel de theepot met heet water om, om deze op te warmen.
  5. Doe de theezakjes en de pepermuntblaadjes in de theepot.
  6. Giet het kokende water in de theepot en laat het 5 minuten trekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Thee