Provencaalse kabeljauwschotel

Provencaalse kabeljauwschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Provençaalse kabeljauwschotel met groentenmix, tomatenbasis, kruidenkaas, creme fraiche en geraspte kaas. De rauwe kabeljauw wordt in de oven gebakken en overgoten met een warme saus van groenten en kruiden. Perfect voor een smaakvolle avondmaaltijd!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(7)

  • 350 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Provencaalse kabeljauwschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Doe wat olie in de pan en bak de groentenmix op hoog vuur beetgaar.
  3. Voeg de tomatenbasis en de kruidenkaas toe en warm alles goed door.
  4. Breng de saus op smaak met de Provençaalse kruiden, peper, zout en creme fraiche.
  5. Vet de bodem van de ovenschaal in en leg de rauwe kabeljauw in de ovenschaal.
  6. Schenk de saus erover en strooi de geraspte kaas erbovenop.
  7. Bak de visschotel gaar in circa 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Pasta