Italiaanse biefstukreepjes

Italiaanse biefstukreepjes

Smulweb imageSmulweb

Deze Italiaanse biefstukreepjes zijn heerlijk in combinatie met blancheerde paprika, pasta, valeriaanwortel en rode pesto. Een ultieme maaltijd met knapperige groenten, tijm en basilicum. Bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en eet smakelijk!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Italiaanse biefstukreepjes op tafel.

  1. Blancheer de paprika kort en bewaar het kookvocht voor de pasta. Snijd en was alle groenten.
  2. Snijd de biefstuk in reepjes en bestrijk deze met de rode pesto.
  3. Verwarm in een braadpan 2 el olijfolie en bak hierin de biefstuk gedurende 3 minuten. Haal de biefstuk met een schuimspaan uit de pan en leg deze afgedekt op een bord.
  4. Voeg 1 el olijfolie toe aan de pan en bak hierin de groenten, knoflook en tijm. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  5. Voeg de biefstukreepjes en basilicum toe aan de groenten.
  6. Doe de pasta op een bord, schep hierop de biefstukreepjes met de groenten en bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Sauzen Kruiden