Kabeljauwfilets met spek en salie

Kabeljauwfilets met spek en salie

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke en makkelijke Kabeljauwfilets met spek en salie. Bestrooi de filets met zout, peper en bloem, wikkel ze in spek en bak ze aan beide kanten aan. Voeg boter en salieblaadjes toe om het af te maken. Serveer het met verse citroen en smullen maar!

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauwfilets met spek en salie op tafel.

  1. Bestrooi de vis met zout, peper en bloem. Omwikkel de filets met spek en steek ze vast met een cocktailprikker.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets aan beide kanten circa 2 minuten.
  3. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  4. Halveer de citroen. Doe de boter in de pan, laat het uitbruisen en voeg de salieblaadjes toe. Schud even om en knijp de citroen erboven uit.
  5. Leg de kabeljauw op de borden en schenk de saliejus erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Speklap