Spinaziepannenkoek

Spinaziepannenkoek

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke spinaziepannenkoek, gevuld met warme spinazie en geraspte kaas. Bak de pannenkoek in boter en serveer als ontbijt of lunch!

15 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Spinazie uit de diepvries
  • 1 el Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinaziepannenkoek op tafel.

  1. Warm de spinazie op.
  2. Klop het ei met de melk, de bloem en wat zout en peper.
  3. Bak hiervan een pannenkoek in de boter.
  4. Leg de spinazie op de helft van de pannenkoek.
  5. Sla de pannenkoek dubbel en strooi er een eetlepel geraspte kaas over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel