Aardbei-mascarponetrifle

Aardbei-mascarponetrifle

Smulweb imageSmulweb

Deze hemelse aardbei-mascarponetrifle kun je zelfs een dag van tevoren maken. Gecombineerd met lange vingers, likeur en cantuccini verkruimeling. Gegarneerd met verse aardbeien. Jouw dessert voor elk feestje!

10 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 30 g Abrikozenlikeur

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardbei-mascarponetrifle op tafel.

  1. Het gerecht kan eventueel een dag van tevoren klaargemaakt worden.
  2. Klop in een kom de slagroom met suiker stijf. Meng de mascarpone erdoor.
  3. Roer de aardbeienjam los en schep dit door het roommengsel (niet gladroeren). Laat de aardbeien uitlekken.
  4. Leg lange vingers op de bodem van een schaal en besprenkel ze met likeur. Verdeel een deel van het roommengsel erover en verdeel daar weer een deel van de aardbeien overheen. Verdeel de helft van het overgebleven roommengsel erover en verkruimel er cantuccini overheen.
  5. Schep de rest van het roommengsel over de koekjes en garneer met de rest van de aardbeien. Zet tot gebruik in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Desserts Fruit Bakken Aardbeien Koekjes Aardbeienjam