Rosti misluknie

Rosti misluknie

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens deze perfect gebakken rosti misluknie. Rasp de aardappelen op stand 'bietjes'. Met ui, eieren, zout en peper geef je de juiste smaak. Bak beide kanten en laat het nog even nagaren onder deksel. Serveer en geniet!

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rosti misluknie op tafel.

  1. Rasp de aardappelen op stand 'bietjes'. Breek de eieren erboven. Voeg de ui, het zout en de peper toe en roer het geheel tot een enigszins homogene massa.
  2. Verhit de boter met de olijfolie in een koekenpan.
  3. Giet het aardappelmengsel in de pan (de pan moet zo klein zijn dat je een koek van ca 2 cm hoog bakt).
  4. Doe een deksel op de pan en laat het geheel ca 10 minuten op middelhoog vuur bakken.
  5. Keer de koek en laat nog ca 5 minuten bakken met deksel op de pan.
  6. Eet smakelijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rosti