Gorkumse zoute bolletjes zh

Gorkumse zoute bolletjes zh

Smulweb imageSmulweb

Deze Gorkumse zoute bolletjes zijn perfect als borrelhapje. Het deeg is soepel en bevat peper en zout voor extra smaak. Bakken in de oven en daarna laten afkoelen voor het serveren.

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gorkumse zoute bolletjes zh op tafel.

  1. Zeef het bakmeel boven een kom en voeg het zout en de peper toe. Snijd de boter boven de kom in stukjes. Kneed alles met een koele hand tot een soepel deeg. Maak er bolletjes van met een doorsnede van ca. 1,5 cm.
  2. Beboter een bakplaat en leg de deegbolletjes met een onderlinge afstand van 2 cm erop.
  3. Bak de Gorkumse zoute bolletjes in het midden van een voorverwarmde oven (175 °C) in 25 minuten gaar en lichtbruin.
  4. Laat ze afkoelen en serveer als borrelhapje.
eet smakelijk