- 0.5 Rode peper
- 600 ml Water
- 150 g Sugarsnaps
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Boekweitpilav op tafel.
- Snij het pepertje en de knoflook in kleine stukjes. Snij de ui in middelgrote stukjes.
- Was de sugarsnaps en snij ze in drieën. Was de boekweit en rozijnen en laat uitlekken in een vergiet.
- Verhit 2 eetlepels olie in een diepe pan. Gooi alle ingrediënten erin behalve de boekweit en de bouillon. Bak alles even rondom totdat alles bedekt is met olie.
- Voeg de boekweit toe en bak dit ook tot het bedekt is. Voeg de bouillon toe en laat alles koken totdat al het water is opgenomen.
- Snij de feta in blokjes en doe het in de pan. Schep alles even 5 minuten door en haal dan de pan van het vuur.
- Geef de feta even de kans om warm te worden als de rest en serveer vervolgens.