Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Lasagne met boontjes mozzarella en tonijn op tafel.
- Snijd paprika in reepjes en ui in halve ringen. Laat mozzarella, tonijn, boontjes en mais uitlekken en pulk de tonijn een beetje uit elkaar met een vork. Snijd mozzarella in plakjes.
- Bak het gehakt los met wat olie. Voeg paprika en ui toe en bak even mee. Voeg sausmix toe en breng aan de kook. Laat een minuut pruttelen en meng dan mais en tonijn erdoor. Voeg oregano toe aan de saus.
- Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de bechamelmix met melk aan en laat minimaal 5 minuten staan.
- Schep een dunne laag van de saus in de ovenschaal, zorg dat de bodem helemaal bedekt is. Verdeel een derde van de boontjes erover, leg daar eenderde van de mozzarella overheen en beleg met lasagnebladen. Herhaal deze volgorde tot de saus op is, eindig met bladen.
- Giet de bechamelsaus eroverheen, verdeel het goed, en zet de ovenschaal dertig minuten in de oven.
- Eet smakelijk.