Spagetti carbonara

Spagetti carbonara

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker die altijd blijft. Met maar 5 ingrediënten staat deze pasta in een handomdraai op tafel. Heerlijk romig, dankzij het losgeklopte ei met kaas. Serveer eventueel met extra kaas en/of pancetta.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spagetti carbonara op tafel.

  1. Rasp de kaas.
  2. Bak eventueel de bacon met de knoflook.
  3. Klop de eieren los met een garde. Voeg melk toe, daarna de kaas en de peper en nootmuskaat. Het mengsel moet er mooi romig uitzien.
  4. Kook ondertussen de pasta al dente.
  5. Meng zodra de pasta gaar is de spekblokjes en het ei-kaasmengsel erdoorheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta