Scaloppine di vitello al gorgonzola

Scaloppine di vitello al gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Scaloppine di vitello al gorgonzola met een romige gorgonzolasaus. Bak de kalfsschnitzels en laat ze voor nog meer smaak een gladde saus creëren in de pan van gorgonzola en Room Culinair. De perfecte combinatie!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 480 g Kalfsoesters

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Scaloppine di vitello al gorgonzola op tafel.

  1. Strooi peper en zout over de kalfsschnitzels.
  2. Verwarm olijfolie en bak de schnitzels hierin aan elke kant ongeveer 1 minuut.
  3. Haal de schnitzels uit de pan en leg ze op een bord. Bedek het bord met aluminiumfolie.
  4. Doe de in stukjes gesneden Gorgonzola in de pan en laat deze al roerend smelten. Voeg wat Room Culinair toe om het geheel te binden.
  5. Als er een gladde saus is ontstaan, doe dan de kalfsschnitzels nog even terug in de pan voordat je ze opdient.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas