Roquefortsaus

Roquefortsaus

Smulweb imageSmulweb

Roquefortsaus, romig en vol van smaak. Deze saus is perfect voor bij vleesgerechten zoals steak. Goudgele ui, azijn, wijn en room worden samengevoegd waarna ze fijngepureerde roquefort toevoegen. Zout en peper kunnen worden toegevoegd voor extra smaak. Geniet ervan!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Roquefortsaus op tafel.

  1. Fruit de ui goudgeel in de boter.
  2. Blus af met azijn en wijn.
  3. Schenk de jus in de pan en laat dit sterk inkoken.
  4. Schenk dan de room erbij en laat de saus koken tot hij gebonden is.
  5. Zeef de saus.
  6. Pureer er met een staafmixer de roquefort door.
  7. Voeg zo nodig zout en peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees