Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood op tafel.
- Snijd de groenten in kleine stukjes als je geen voorverpakte mix hebt. Bak de stokbroodjes in de oven. Als ze klaar zijn (en wat afgekoeld), maak je een geul in de bovenkant van de broden over de hele lengte zodat het brood iets uitgehold kan worden. Bewaar het topje!
- Fruit de sjalotjes en bak het gehakt rul. Bak de fijn gesneden groenten ook even mee. Voeg het blikje tomatenpuree toe en breng op smaak met kruiden naar smaak. Voeg eventueel nu ook de knoflook en de wijn toe.
- Vul de uitgeholde stokbroden met de saus en strooi wat geraspte kaas eroverheen. Leg het bovenkantje van de broden er weer bovenop en plaats het geheel nog even in de oven tot de kaas is gesmolten.
- Je kunt het gerecht ook van tevoren bereiden en het vervolgens helemaal opwarmen in de oven.