Aardbeienbavarois

Aardbeienbavarois

Smulweb imageSmulweb

Een zomers dessert nodig? Maak dan deze heerlijke aardbeienbavarois. Serveer met verse aardbeien en slagroom en genieten maar!

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardbeienbavarois op tafel.

  1. Week de gelatineblaadjes.
  2. Mix de aardbeien.
  3. Klop de room half op.
  4. Los de geweekte gelatineblaadjes samen met water en suiker op zacht vuur op (niet koken).
  5. Haal van het vuur zodra de gelatine is opgelost. Voeg de gemixte aardbeien en het citroensap toe en meng goed door.
  6. Laat het mengsel afkoelen en voeg de half opgeklopte room toe. Meng alles goed door.
  7. Giet het mengsel in een vorm of kleine vormpjes. Zet gedurende 3-4 uur in de koelkast om op te stijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Aardbeien