Vegetarische maaltijdsalade

Vegetarische maaltijdsalade

Smulweb imageSmulweb

Een frisse vegetarische maaltijdsalade. Met aardappelen, sperziebonen, ui, olijven, kappertjes en witte bonen. Geserveerd met een mosterd- en citroendressing. Heerlijk op een warme zomerse dag!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vegetarische maaltijdsalade op tafel.

  1. Kook de aardappelen in de schil.
  2. Maak de sperziebonen schoon en kook of blancheer ze.
  3. Snijd de ui en halveer de olijven.
  4. Laat de witte bonen uitlekken (eventueel afspoelen met koud water) en snipper de knoflook.
  5. Maak een dressing met olijfolie, mosterd, azijn, versgemalen peper en citroensap. Laat de dressing 30 minuten staan.
  6. Hussel de in kwarten gesneden aardappelen, sperziebonen, ui, kappertjes en olijven door elkaar.
  7. Schenk de dressing over de salade en zet koel tot gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Maaltijdsalade