kabeljauw met kruidenkorstje

kabeljauw met kruidenkorstje

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke kabeljauw met een krokant kruidenkorstje, geserveerd met een snelle groentenmix en geroosterde broodjes. Makkelijk te maken en smaakt als een luxe gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke kabeljauw met kruidenkorstje op tafel.

  1. Snijd de tomaten in stukjes.
  2. Snijd de lenteuitjes in ringetjes.
  3. Snijd de peterselie fijn.
  4. Maak de groenten schoon.
  5. Verwarm de oven voor op 200 gr.
  6. Leg de vis op een vuurvaste schaal en besprenkel het citroensap erover.
  7. Meng het broodkruim, de mosterd, de venkelzaden, de lenteuitjes, de peterselie en de boter door elkaar.
  8. Schep dit mengsel in een dikke laag over de vis.
  9. Bak de vis in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin.
  10. Roerbak de groenten en de tomaten op hoog vuur kort.
  11. Rooster 4 broodjes.
eet smakelijk