Mini quiches met tomaat en basilicum

Mini quiches met tomaat en basilicum

Smulweb imageSmulweb

Deze mini quiches met tomaat en basilicum zijn heerlijk luchtig en zomers. Het bladerdeeg combineert perfect met de romige vulling van ei, room en geraspte kaas. Ideaal voor bij de borrel of als lunchgerecht!

45 min bereiden

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Mini quiches met tomaat en basilicum op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Laat bladerdeeg ontdooien.
  3. Laat de tomaatjes uitlekken op keukenpapier en dep ze droog.
  4. Vet een muffinplaat in.
  5. Steek rondjes uit het bladerdeeg en druk deze in de muffinvormpjes.
  6. Snijd de tomaat in reepjes en hak de basilicum fijn.
  7. Klop de eieren los met de room, peper en zout. Roer er de tomaat, basilicum en geraspte kaas door.
  8. Schep het mengsel in de muffinvormpjes.
  9. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 20-25 minuten goudbruin.
  10. Laat de quiches iets afkoelen voordat je ze uit de plaat haalt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden