Goulash

Goulash

Smulweb imageSmulweb

De geur van deze heerlijke goulash doet je het water in de mond lopen. Perfect voor de koude winterdagen. Mals vlees, smaakvolle paprika, knoflook en kruiden. Serveer hem met rijst zodat je ook de laatste beetjes saus kunt meenemen.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulash op tafel.

  1. Snijd het vlees in stukken en wentel ze door de bloem.
  2. Verhit de boter in de pan en bak het vlees op matig vuur in ca. 5 minuten bruin. Bak de spekreepjes ca. 2 minuten zachtjes mee.
  3. Pel en snipper de ui en de tenen knoflook. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukken. Schep de ui, de knoflook en paprika door het vlees en bak alles nog ca. 2 minuten.
  4. Strooi het paprikapoeder en de komijn erover en bak dit ook ca. 2 minuten.
  5. Schenk de gezeefde tomaten, de wijn en de bouillon langs de rand van de pan bij het vlees. Voeg de tijm toe.
  6. Breng het geheel aan de kook en laat de goulash afgedekt ca. 2 uur heel zachtjes sudderen.
  7. Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze in drieën. Schep de aardappelblokjes en bonen door de goulash en smoor deze in ca. 45 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje