Kalfsoester met paddestoelen

Kalfsoester met paddestoelen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke kalfsoester met paddestoelen, broccoli en tagliatelle. De kalfsoester krijgt een licht krokant korstje door hem lichtjes in de bloem te rollen. Maak het gerecht compleet met de kaassaus, die je verwarmt in een steelpannetje.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 600 g Kalfsoesters
  • 500 g Paddenstoelenmix
  • 500 g broccoli kaassaus

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kalfsoester met paddestoelen op tafel.

  1. Kook de tagliatelle en de broccoli.
  2. Bak in een koekenpan of wok de spekblokjes en voeg de ui en paddenstoelen toe. Bak tot de paddenstoelen beetgaar zijn.
  3. Doe peper op de kalfsoesters en bedek ze lichtjes met bloem. Smelt de boter in een pan en bak de oesters aan. Bestrooi ze met zeezout.
  4. Verwarm in een steelpannetje de kaassaus volgens gebruiksaanwijzing.
  5. Schep op ieder bord in het midden de tagliatelle. Leg hier de kalfsoester op. Schep de broccoli aan de ene kant van het vlees en het paddestoelen-spek-ui-mengsel aan de andere kant. Serveer de kaassaus apart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees