Italie pasta met kippenlevertjes

Italie pasta met kippenlevertjes

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met kippenlevertjes in een romige saus van slaroom, mosterd, ui, knoflook en bieslook garneer je met Parmezaanse kaas en bieslook. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Italie pasta met kippenlevertjes op tafel.

  1. Kook de tagliatelle in ruim kokend water beetgaar.
  2. Snijd terwijl de pasta opstaat de kippenlevertjes in plakjes. Verhit de olie en fruit hierin ui en knoflook tot de ui zacht is. Voeg de levertjes toe en bak ze 2-3 minuten.
  3. Neem de pan van het vuur en roer slagroom, bieslook, mosterd, zout en peper erdoor. Breng de saus opnieuw aan de kook en roer de losgeklopte eieren er goed door. Neem de pan vervolgens van het vuur.
  4. Schep de saus door de pasta. Bestrooi met Parmezaanse kaas en bieslook en serveer meteen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte