Kabeljauwstoofpot

Kabeljauwstoofpot

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle kabeljauwstoofpot met tomaten en wijn. De ovengaring zorgt voor een heerlijk mals en sappig stukje vis. Gemakkelijk en snel te bereiden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauwstoofpot op tafel.

  1. Pers de teentjes knoflook uit en bak ze zachtjes 1 minuut in de olijfolie.
  2. Voeg dan de verse tomatenblokjes en de blik-tomaten toe. Knip de peterselie fijn en voeg deze toe.
  3. Voeg de wijn toe en laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen.
  4. Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een ovenschotel in.
  5. Leg de kabeljauw in de ovenschotel en schenk het tomatenmengsel eroverheen. Dek af met aluminiumfolie (doffe kant boven).
  6. Bereidingstijd: verse kabeljauwfilet: 30 minuten, diepvries: 50 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden