Arepa di pampoena (pompoen pannenkoekjes)

Arepa di pampoena (pompoen pannenkoekjes)

Smulweb imageSmulweb

Pompoen pannenkoekjes, onweerstaanbaar lekker voor op de vroege ochtend! Dit heerlijke beslag bestaat uit pompoen, rozijnen, melk, ei, suiker en kaneel. Bak ze goudbruin in de frituurpan, en ze zijn al klaar.

25 min bereiden

dessert

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Arepa di pampoena (pompoen pannenkoekjes) op tafel.

  1. Snij de pompoen in stukjes en kook ze in ongeveer 15 minuten gaar in water met zout. Giet de pompoen af en prak hem fijn met een vork.
  2. Voeg bloem, bakpoeder, melk, ei, rozijnen, suiker en kaneel toe. Meng alles goed door elkaar tot het een glad beslag is (iets dikker dan pannenkoekbeslag).
  3. Laat de margarine heet worden in een koekenpan. Bak de arepa's met z'n drieën tegelijk in de pan tot ze goudbruin zijn.
  4. Warm de arepa's op en voeg eventueel nog wat suiker toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Groente Pompoen